Cabines serie 30 voor droge ruimtes

Voorfronten, deuren en scheidingswanden van deze cabines worden vervaardigd van 30 mm vezelplaat met een tweezijdige melamine laag en zijn in hoge mate kras- en slagvast. De voorfronten zijn gevat in verticale aluminium aanslagprofielen. Een rubber strip zorgt voor een goed en geluidsarm sluitende deur. De wandaansluitingen bestaan uit verticaal gemonteerde aluminium U-profielen waar de panelen in worden gevat, hetgeen een perfect passende aansluiting oplevert.
De deuren en de niet door profielen verdekte kanten zijn afgewerkt met 3 mm ABS. De deuren worden voorzien van deurkrukken en het slot is in de deur gemonteerd.

De cabines serie 30 voor droge ruimtes zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Cabines serie 30 voor natte ruimtes

Voorfronten, deuren, en scheidingswanden van deze cabines worden vervaardigd van 30 mm panelen die zijn opgebouwd uit een 24 mm dikke watervaste kern, tweezijdig voorzien van een 3 mm volkern laminaat plaat. Ook deze panelen zijn in hoge mate kras- en slagvast. De voorfronten zijn gevat in verticale aluminium aanslagprofielen. Een rubber strip zorgt voor een goed en geluidsarm sluitende deur. De wandaansluitingen bestaan uit verticaal gemonteerde aluminium U-profielen waar de panelen in worden gevat, hetgeen een perfect passende aansluiting oplevert.
De deuren en de niet door profielen verdekte kanten zijn afgewerkt met 3 mm ABS. De deuren worden voorzien van deurkrukken en het slot is in de deur gemonteerd.

De cabines serie 30 voor natte ruimtes zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Klik hier om onze brochure te downloaden.

 

Brochure
 

Aanvullende producten