Aanvullende producten

Om de inrichting van het sanitairgebouw compleet te maken hebben wij vele producten die ons assortiment qua uitvoering en uitstraling naadloos compleet maken.

Een compleet assortiment professionele kranen maken de verschillende uitvoeringen wastableaus compleet en gebruiksklaar. Daarnaast bieden wij een assortiment professionele douchesystemen voor elke gewenste gebruikssituatie. Geschikte systemen voor toepassing aan een technische gang of aluminium douchepanelen voor toepassing waar inbouwsystemen lastig te realiseren zijn.

Kunststof vloersystemen voor een fraaie, naadloze en onderhoudsvriendelijke vloer van de sanitaire ruimtes. Voor de afwatering bieden wij professionele, op maat gemaakte, rvs sleufgoten. Samen met het kunststof vloersysteem, dat perfect aansluit op de rvs sleufgoten, wordt een fraaie en gebruiksvriendelijke vloer in de sanitaire ruimtes gerealiseerd.

Samen met nog veel meer producten kunnen wij de inrichting van sanitaire ruimtes compleet maken. Diverse accessoires en vele producten op het gebied van comfort gebruiksgemak treft u aan in de brochure die u kunt downloaden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Klik hier om onze brochure te downloaden.

 

Brochure
 

Aanvullende producten